Brandthovdagatan 24

Välkommen till Brandthovdagatan 24 –
Adressen med All Inclusive

Brandthovdagatan 24 består idag till största delen av verkstadslokaler i mycket hög standard. Alla lokaler har fogfria epoxigolv av högsta kvalité. Toaletter samt våtutrymmen är av högst klass, helkaklade. Vi har här lokaler på mellan 80-250 kvm, alla med samma standard. I hyran ingår både värme och el.

Just nu håller vi på att bygga Västerås i särklass snyggaste och exklusivaste kontorshotell som en extra övervåning på byggnaden (se bilder). Vi kommer här att i 2 etapper bygga ett mycket representativt kontors komplex på stans finaste och grönaste industiområdes gata. Kontorshotellet byggs med stora panoramafönster ut mot Brandthovdagatan. Alla kontor har air condition som standard. Stor öppen planlösning i pausutrymmen med stor bardisk och stort kök i exklusiva material, samt fullhöjd i tak ut mot panoramafönstren. Tillgång till stort konferensrum. Alla toaletter blir av högsta kvalité, helkaklade samt handikappanpassade. Första etappen består av mindre och medelstora kontor på 15-35 kvm, alla utrustade med bredband, air condition etc. I hyran ingår värme, el, stadsnät samt kaffemaskin. I andra etappen byggs 2-4 stora öppna kontorslandskap på 50-175 kvm, allternativt ett kontorslandskap på ca 350 kvm. Också dessa kontor har högsta tänkbara standard och air condition. Här finns även möjlighet att få helt egen toalett samt kök. Alla kontor kommer bli handikappanpassade avseende toaletter, hiss etc. Det kommer även att byggas en terrass på taket i söderläge, där ni kan avnjuta frukost, lunch eller fika när det är fint väder.

Är du/ni intresserade att få vara med från början att få tillgång att hyra kontor i stans troligen exklusivaste kontorshotell. Söker du kontor, är du välkommen att kontakta oss, så kanske vi kan hjälpa dig att bli en av våra nöjda hyresgäster i ett av Västerås finaste kontorshotell, där gemenskapen är stor. Att sitta i ett kontorshotell med andra företag har visat sig skapa lång affärsrelationer företagen emellan.