Kontor 14- 42kvm

Brandthovdagatan 24

Än så länge finns det kontor lediga i vårat nybyggda unika design kontorshotell till mycket förmånliga introduktionserbjudande.

Kontorshotellet är byggt i mycket lyxiös exklusive design, där inget sparats på inredning, matrialval etc. Måste ses, för att få rätt intryck av detta unika kontorshotell, som med säkerhet är ett av Sveriges finaste.

Kontorshotellet ligger på populära Brandthovda Industriområde, med grönområden i dess närhet som utsikt från panoramafönstren i gemensamhets utrymmena. Här kan ni ha kickoff för era samarbetspartner eller kanske sitta ner med en kaffekopp vid den sprakande öppna brasan. Sommartid finns grillmöjligheter ute på vår takterrass som ligger i söderläge.

Mycket bra tillgänglighet, endast ett stenkast från E-18 samt bra parkeringsmöjligheter.

Kontoren som nu erbjuds är supermoderna kontorsrum i olika storlekar på mellan 14 – 42 kvm. Gemensamt för all kontor är exklusiv design, med svarta ekdörrar, heltäckande matta, air kondition. I kontorens närhet finns stort gemensamt konferensrum som bokas i förväg. Helkaklade toaletter samt dusch i exklusiva materialval. Tillgång till stor veranda i söderläge som även har grillplats sommartid. Hiss finns också lättillgänglig.

I månadskostnaden ingår El, Värme, Air Condition, Internet (Stadsnät), fri tillgång till toppmodernt kök, konferensrum, mycket exklusiva pausutrymmen, gemensamhetsutrymme med öppen vedeldad brasa vintertid.

Kontorshotellet har toppmodernt larm/brandlarm, passagesystem med porttelefon för absolut högsta säkerhet.

Passa på och få chansen att hyra ett kontor i ett av de exklusivaste kontorshotellen.