Fältmätargatan 19

Fältmätargatan  19 –
Hög standard och mycket av allt

 

Fältmätargatan 19 består både av större verkstadslokaler samt vårat mycket populära kontorshotell i absolut högsta standard. Verkstadslokalerna är i dagsläget helt uthyrda till ett större företag. Kontorshotellet som är i 3 plan med hiss och handikappanpassat, passar mindre till medelstora företag, som behöver kontor. Kontoren är alla utrustade med air condition samt bästa internet från stadsnätet, som också ingår i hyran. Alla kontor har tillgång till gemensamhetsutrymmen i mycket hög standard avseende kök, helkaklade toaletter etc. Det finns även tillgång till konferensrum. Kontorshotellet är utrustat med bästa tänkbara larm, samt säkerhet med porttelefon etc.

Vi har kontor från 15 kvm till 35 kvm, med möjlighet att ligga bredvid varandra, för större företag. Allt ingår i hyran, el, värme, bredband (stadsnät), tillgång till konferens och gemensamhetsutrymmen, kök etc. I hyran ingår även modern kaffemaskin med olika kaffedrycker.

Söker du kontor, är du välkommen att kontakta oss, så kanske vi kan hjälpa dig att bli en av våra nöjda hyresgäster i ett av Västerås finaste kontorshotell, där gemenskapen är stor. Att sitta i ett kontorshotell med andra företag har visat sig skapa långa affärsrelationer företagen emellan, jämfört med att jobba hemifrån.